en god mail jeg fik

Velkommen til vores hjemmeside

Jeg fik dette fra en ven, som fik to ting at vælge imellem. Jeg fik selv to ting at vælge imellem, jeg har valgt, nu er det din tur:

Historien handler om en mor, der skældte på sin 5-årige datter, fordi hun frådsede med en rulle dyrt guldfarvet gavepapir. Penge var der ikke så mange af, og hun blev endnu mere oprørt, da hun så, at datteren anvendte papiret til at dekorere en æske, som hun placerede under juletræet.
Uanset hvad, den lille pige gav gaveæsken til sin mor næste morgen og sagde:
Den er til dig mor.
Moderen blev forlegen over hendes tidligere irritation over pigen, men hendes irritation blussede op igen, da hun åbnede gaveæsken og så at den var tom. Hun sagde til datteren med vrede i stemmen: Ved du ikke, unge dame,
at når du giver en gave, er det meningen at der skal være noget i pakken?
Pigen svarede med tårer i øjnene og sagde: Men Mor, den er ikke tom. Jeg blæste kys og kram i den, indtil den var fuld. Moderen blev flov og faldt på knæ og slog armene om sin datter og bad hende om forladelse for hendes ubetænksomme irritation.
Kort tid efter omkom datteren i en ulykke og det siges at moderen beholdt den gyldne æske på sit natbord resten af sit liv. Når hun allermest følte sig nede og mødte vanskeligheder, åbnede hun æsken og nød af de kys og den kærlighed, barnet havde lagt i æsken.

Det er en værdifuld følelse, denne gave til os er en æske fyldt med uforbeholden kærlighed og kram fra vores børn, familie og venner. Det findes ingen mere værdifuld følelse end det.
Så nu har du to valg:
1. Send dette videre til dine venner, eller
2. Slet det og lad som om dette ikke berørte dit hjerte.
Som du ser, jeg valgte første alternativ..

Venner, familie og børn er som engle, der løfter os op, når vores vinger har problemer med at huske, hvordan man gør, når man flyver.

Hvis du får denne retur, så vid, dine nære tænker også på dig...